Британското министерство на отбраната в сутрешния доклад анализира действията на

...
Британското министерство на отбраната в сутрешния доклад анализира действията на
Коментари Харесай

Русия е загубила 60 бойни самолета във войната

Британското министерство на защитата в утринния отчет проучва дейностите на съветските Военновъздушни сили в небето над Украйна, като стига до заключението, че летателната интензивност на тактическата авиация на Русия над Украйна е намаляла, написа Руската работа на Би Би Си.

През последните месеци броят на полетите на съветската тактическа бойна авиация над Украйна е намалял доста. Ако през март имаше до 300 полета дневно, в този момент броят им се мери в десетки.

Русия може да е изгубила повече от 60 самолета до момента, включително загубите от предходната седмица - изтребител-бомбардировач Су-24М и щурмови самолети Су-25.

Вероятно самолетите са почнали да изхвърчат по-рядко поради високата опасност от украинската противовъздушна защита, утежняването на времето и произлизащите от това ограничавания за полетите.

Тъй като съветската тактичност за наземно нахлуване разчита основно на образна идентификация и неуправляеми муниции, количеството на тези офанзиви се чака да бъде по-малко при неприятните зимни метеорологични условия.
ТЕМА преди 2 дни 1299 преди 2 дни 1491 преди 3 дни 3578
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР