Британското кралско семейство упрекна BBC заради документален филм. В него

...
Британското кралско семейство упрекна BBC заради документален филм. В него
Коментари Харесай

Кралското семейство упрекна BBC заради документален филм

Британското кралско семейство укори BBC поради документален филм. В него се твърди, че преди принц Хари и брачната половинка му Меган да се откажат от отговорностите си в двореца, е избухнала подмолна осведомителна война.

" Принцовете и пресата " се стопира на метода, по който Хари и по-големият му брат Уилям са се справяли с медиите, до момента в който са се издигали в зрелост след трагичната гибел на майка им Даяна през 1997 година
Голяма английска енергийна компания разгласи банкрут поради непостижимите цени на газа
Компания „ Bulb ” – един от най-големите снабдители на сила във Англия, разгласи фалит поради високите цени н...

Първият от двата епизода, който беше излъчен в понеделник вечерта, предполагаше, че Хари в частност има, което се е влошило, откакто той стартира да се среща с американската актриса Меган Маркъл през 2016 година

Във кино лентата се твърди, че вътрешни лица в двореца са захранвали медиите с отрицателни истории за в началото известните Хари и Меган, до момента в който зад стените на двореца се е разигравала борба за власт.

Но също по този начин се оповестява, че Хари е саботирал позитивното отразяване в пресата на обиколката на татко му принц Чарлз в Близкия изток, когато е направил остро изказване в отбрана на Меган против неподходящите заглавия.

" Свободната, виновна и открита преса е от жизненоважно значение за една здрава народна власт ", се споделя в рядко срещано взаимно изказване на трите кралски фамилии, представляващи кралица Елизабет II, Чарлз и Уилям, което беше включено в програмата.

" Твърде постоянно обаче пресилени и голословни изказвания от неназовани източници се показват като обстоятелства и е разочароващо, когато някой, в това число Би Би Си, им. "
Бъкингам афишира расовото многообразие измежду чиновниците си
Бъкингамският замък призна, че се нуждае от по-голямо етническо разнообразие измежду своя личен състав, съобщи DarikNews. За първи път брит...

Кралското семейство може да бойкотира националния ефирен оператор в бъдеще, настояват разнообразни източници. " Нищо не е изключено ", заяви вестник " Сън ", като се базира на почитан кралски източник.

Уилям и Хари към този момент бяха ядосани на Би Би Си, откакто правосъдно следствие удостовери, че журналистът Мартин Башир е употребявал подправен предлог, с цел да получи бомбастично изявление с майка им през 1995 година

В изявлението и произнесе фамозната фраза, че в брака ѝ " има трима души " - тя, Чарлз и бъдещата му брачна половинка Камила Паркър-Боулс.

Даяна умира на 36-годишна възраст в автомобилна злополука, до момента в който е преследвана от папараци в Париж. Чарлз се ожени за Камила на скромна гражданска гала през 2005 година

В " Принцовете и пресата " се споделя, че до момента в който Хари в никакъв случай не се е отървал от омразата си към пресата след гибелта на Даяна, Уилям е постигнал единодушие, предоставяйки стеснен достъп в подмяна на удобно отразяване.

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР