Британското кралско семейство има огромна колекция от бижута, голяма част

...
Британското кралско семейство има огромна колекция от бижута, голяма част
Коментари Харесай

Малката принцеса Шарлот ще се радва на най-голям избор от бижутата на кралското семейство

Британското кралско семейство има голяма сбирка от бижута, огромна част от които са излъчени от потомство на потомство. В последните месеци за работещите дами от него е въпрос на чест да покажат какво са наследили от кутията с бижута на починалата Елизабет Втора.

Безспорно обаче дамата, която ще се радва на максимален избор, ще е принцеса Шарлот. Като единствена щерка на бъдещите крал и кралица Уилям и Кейт, тя ще има достъп освен до тези, които са принадлежали на кралицата, само че и на някои от своята баба принцеса Даяна.

Като фамозната тиара на рода Спенсър - бижуто, което починалата лейди Ди избра да носи на сватбата си с принц Чарлз през юли 1981 година Дизайнът й прилича гирлянд с цветя и е направена от диаманти, инкрустирани върху злато.

Тиарата е завещание на бащата на Даяна Джон Спенсър още от 70-те години на предишния век и към този момент част от съкровищата на рода Спенсър. Носена е от четири дами на сватбата им - трите дъщери на Джон лейди Джейн, лейди Сара и лейди Даяна, както и от Селия Маккоркодейл, племенница на десетият граф Спенсър, през 2018 година

Бижуто към този момент е владеене на принцеса Шарлот. Заедно с по-големия й брат принц Джордж, тя се чака да участва на коронацията на дядо си крал Чарлз на 6 май тази година, напомнят Hello.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР