Британското дуо начело на Пирин (Благоевград) Уорън Фийни и Анди

...
Британското дуо начело на Пирин (Благоевград) Уорън Фийни и Анди
Коментари Харесай

Уорън Фийни: Не очаквайте чудеса с магическа пръчка

Британското дуо отпред на Пирин (Благоевград) Уорън Фийни и Анди Тод има нелеката задача да върне позабравената популярност на отбора. “Започнахме подотовката прекомерно рано - още на 3 януари, само че момчетата ще имат време и за отмора. Доволен съм, че настроението е на равнище. Всичко е концентрирано върху започването на пролетния дял на 15 февруари. Не може да очаквате чудеса с магическа пръчка. Но сме спокойни и ще надграждаме. Всеки ден работим старателно, с цел да съумяваме по време на сезона. Много съм удовлетворен от отношението на клуба към мен и към работата. Очевидно е, че ще търсим още футболисти. Може би ще доведем още един”, сподели Фийни пред Българска национална телевизия 3.

И в случай че той има към този момент двумесечен стаж отпред на “орлетата”, то за Тод това е напълно ново начало. “Два пъти към този момент съм работил с Уорън. Зная какво желае, харесва ми методът му на деяние. За мен това е значимо, също и фактът, че ще работя в Европа, в друга страна. Нямах самообладание да дойда”, показа някогашният бранител на Блекбърн и Чарлтън.

Той има над 150 мача във Висшата лига и над 400 на професионално равнище. Бил е съотборник с Радостин Кишишев в Чарлтън, като е играл и против Стилиян Петров, а в този момент работи в клуба, от който е тръгнал Димитър Бербатов.

“Надявам се, че ще можем да изкараме един нов Бербатов от школата ни”, добави Тод.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР