Британско Българският Бизнес Бал в Лондон открои някои модни аспекти,

...
Британско Българският Бизнес Бал в Лондон открои някои модни аспекти,
Коментари Харесай

ТелеГАФ с лорд Евгени Минчев: Наследниците на Десизо Монни блеснаха в злато и смокинг, Мис Англия стана „Приятел на България“ в бордо... още + СНИМКИ

Британско Българският Бизнес Бал в Лондон открои някои фешън аспекти, които не могат да останат несподелени. Оказа се, че черното е новото бяло и множеството присъстващи му отдадоха дължимото. Новоизбраната мис Англия, присъстваща в качеството си на специфичен посетител, бе предпочела бордо, което мога да съобщавам като идващото обръщение идващо от Острова. Бизнесдами и господа от родословие, се стекоха да почетат българските фолклорни обичаи в града на Нейно Величество а това е ангажимент от висока значимост. Какво се случва когато бизнесът и модата се бракосъчетаят, следва да видите в последващия звезден репортаж от аления килим на Белгрейвия в Лондон, написа в рубриката си „ Телегаф “ за в. „ Телеграф “ лорд Евгени Минчев.

Млад пианист блесна на маса Пирин планина!

Диамантеният спонсор на бала и негова почетна дама Елена Кристиано, бе забележителна в своя избор освен на бижута и рокля само че и на кавалери. Освен колегата си Теди, Кристиано имаше стилната поддръжка на добиващият международна популярност пианист Петър Димов. Младата музикална вяра на България в Лондон бе изцяло подготвен за концерт в Ковънт гардън и макар скромните фешън несъответствия в прическата, младежът бе покоряващо впечатляващ. Младият предприемач Теодор Гетов се открояваше с мощните отражения на поръчковия си блейзер, събрал в себе си цялата звездност на нощен Дубай и тихата грациозност на дневен Париж. Красива копринена гарнитура придаваше още помпозност на облеченото от джентълмена, показващ към този момент откровена фешън поръчка за фешън икона. Групата имаше достойнството да е на кралската маса, носеща името на Пирин планина.

Мис Англия стана „ Приятел на България “ в бордо

Новоизбраната мис Англия, която е квалифициран доктор, откри Благотворителния Британско Български Бизнес Бал в Лондон с прелестна тъмночервена рокля. Красавицата с екзотично лъчение бе измежду наградените за почетния приз Приятел на България. Сред наградените бе и настоящата на Острова певица Кери Лейтън, чиято рокля можеше да е малко по-обмислена, само че нали  е към този момент другар на страната ни, дано премълча този факт. Бизнесменът Гари Кенеди, чиито хотел OAK house 1 е измежду най- споменаваните и награждавани фамилни имения във Англия, бе съвършен, само брадата му имаше потребност от малко повече поддръжка и точна ръка с ножица в нея. Всички наградени бяха настанени на платинена маса Стара планина.

Шонлебе и Каравелова подстрекават в черно

Предвождани от стилният „ министър ” на бала Славка Каравелова, облечена в черно и алено, компанията от приветливи бизнесдами с английски финес населяваше маса Витоша планина. В компанията и със лична светлина грееше Силвия Хрисимова- Шонлебе, носеща на раменете си цялостен хоризонт, гарниран със съзвездие от перли, вероятно Микимото. Крайно вляво виждаме прелестната Даниела Георгиева, за чиято идея отидоха събраните дарения. Ансамбъл Фолклорна магия, предвождан от нейната безрезервност, ще направи концерт в английската столица на 2 ноември с цел да покаже стойностните ни фолклорни обичаи. Тя, дружно с находящата се в средата Виктория Славова, постъпиха с черното като с мъж- цялостно отдаване, с малко мачкане.

Кармел – бурно море измежду Кралство Хармония

Истинска фешън естетика реализираха дамите от СПА Кралство Хармония в Кралството на Нейно Величество. Юлия Забунова бе празнична и фешън извисена, с цел да показа страната ни измежду английската бизнес общност. Оригиналната тиара, по която става все по-разпознаваема, луксозната кожена яка- същински атрибути на естетическа подготовка, изпъкваха в добре аранжираните зали на Мосимън клуб. В средата на фрагмента Кармел Грийнууд, позната извънредно добре в международните финансови среди, бе с малко пресилен изискан, приближаващ от роклята и. Там се срещаха бистро и кално море, чуваше се плясък на прибой от коприна, само че този екот не караше някои присъстващи да понижат звука на очите си и да извърнат взор в друга посока. Кралицата Майка на Кралство Хармония Мария Даскалова, бе същински стилна в алено и изцяло удовлетворена да населява със упомената компания диамантената маса, наречена на Рила планина.

Наследниците на Десизо Монни блеснаха в злато и смокинг

Бизнесдамата, модел и политически насочената Мориша Колман, бе предпочела златисто- шоколадовото за дългата си вечерна рокля. Тя дойде с неповторима лимузина, в салона  на която брачният партньор и се грижеше да не липсва нищо. В влиятелния и недосегаем частен клуб Mosimann ‘s в идеална фешън подготвеност се явиха и наследниците на Десизо Монни Зорница и Деян Димитрови. Зорница- явно с чудесно сверен часовник по английското естетическо време, блестеше в златисто, черно и транспарантно, което направи усещане на присъстващите там звезди от разнообразни националности. Брат и Деян, на чиито нежни рамене виси част от фамилния бизнес, също сподели класа и жанр, облечен в едноименната марка на татко си. Притежатели неотдавна на личен частен клуб в Плевен, стилните наследници направиха нужните контакти.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР