Британският вестник The Mirror, който написа за самоличността на заподозрения

...
Британският вестник The Mirror, който написа за самоличността на заподозрения
Коментари Харесай

СНИМКАТА на отровителя на Скрипал, публикувана в британски вестник, разсмя социалните мрежи

Британският вестник The Mirror, който написа за самоличността на обвинения в отравянето на Сергей Скрипал и неговата щерка, разгласява доста странна фотография на хипотетичния отровител.

На черно-бяла фотография, която вестникът написа, че е направена още през 80-те години на предишния век, е изобразен мъж, чиито очи са закрити с черен правоъгълник, а останалата част от лицето му е толкоз замъглена, че е изцяло невероятно да се разпознае. Източникът на фотографията е означен като " незнаен ".



Твърди се, че това е 54-годишен някогашен чиновник на ФСБ, който употребява паспорт на името на Михаил Савицкис и шпионско име Гордън. The Mirror, цитирайки данни от полицията, написа, че по време на отравянето на Скрипал този разузнавач е работил като част от група от шестима души и в този момент най-вероятно към този момент е в Русия, тъй че няма да бъде допустимо да бъде разпитан.

На фотографията на мистериозния съветски разузнавач, оповестен в английския вестник, потребителите на обществени мрежи реагираха с ехидни мнения. Някои от тях пишат, че не могат да спрат да се смеят, различен написа, че на фотографията може и да е Борис Джонсън, трети се подиграват на " голямата " работа, осъществена от полицията, която е сложила неразличима фотография, на която може да е всеки.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР