Британският вестник Сън препоръчва България като най-евтината дестинация за алкохолна

...
Британският вестник Сън препоръчва България като най-евтината дестинация за алкохолна
Коментари Харесай

Рекламират Слънчев бряг като най-евтината дестинация за алкохолен туризъм

Британският вестник " Сън " предлага България като най-евтината дестинация за " алкохолна почивка " в Европа това лято. За британците, които търсят " алкохолна почивка ", мястото е Слънчев бряг в България, написа изданието.
Вестникът показва, че курортът е измежду тези в Европа с най-евтина бира и вино, като разяснява, че тази година цените са паднали с съвсем 14% спрямо предишното лято.
Средната цена на една бира на Слънчев бряг е 72 пенса - най-евтината от всички курорти, включени в проучването на Post Office, до момента в който чаша вино е към 1.21 паунда.
Sun разяснява, че британците могат да спестят доста пари спрямо Ница, Южна Франция, където бирата е 3.18 лири (342% повече), а чаша вино е към 4.09 евро (238% по-скъпо).
Не е изненада, че Слънчев бряг е новият Магалуф (испански курорт, б.р.) за британците, които обичат да се забавляват.
Българският курорт е предложен и като преференциална дестинация и за фамилии, защото се оферират едни от най-ниските цени за ядене.
Според Post Office три блюда с бутилка вино и безалкохолно за четиричленно семейство е в порядъка на 28.51 английски лири. В Италия за същото британците би трябвало да извадят 119.19 английски лири, което значи, че в България е с 318% по-евтино.
Вестникът акцентира, че има много малко европейски морски курорти, които са понижили цените тази година спрямо 2018 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР