Британският външен министър Джеймс Клевърли ще заяви днес на конгреса

...
Британският външен министър Джеймс Клевърли ще заяви днес на конгреса
Коментари Харесай

Лондон: Подкрепа за Украйна, докато не спечели войната


Британският външен министър Джеймс Клевърли ще съобщи през днешния ден на конгреса на Консервативната партия, че Англия ще поддържа Украйна, до момента в който не завоюва войната против Русия.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 7337
Англия е главен състезател на терена, а не непряк наблюдаващ от началото на войната през февруари, това счита да съобщи Джеймс Клевърли пред делегатите, заяви Скай нюз откакто се срещна с авансово огласени елементи от речта на външния министър.

" Ние ще подкрепим украинците, до момента в който тази война не бъде извоювана. Ние ще ги подкрепим, до момента в който суверенитетът им не бъде възобновен. Никога няма да признаем анексирането  на Луганск, Донецк, Херсон, Запорожие и Крим “, гласи изявлението на Клевърли.

Външният министър ще добави, че когато Украйна завоюва войната Англия ще продължи да я поддържа, с цел да възвърне домовете, стопанската система и обществото си. Обединеното кралство е един от най-сериозните поддръжници на Украйна, като изпрати и продължава да изпраща огромни количества оръжие, а някогашният министър председател Борис Джонсън бе горещо приветстван по време на няколкото му визити в страната след началото на войната, разяснява Скай нюз.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР