Британският принц Андрю води преговори с американски издателства да напише

...
Британският принц Андрю води преговори с американски издателства да напише
Коментари Харесай

И принц Андрю иска да напише автобиографична книга

Британският принц Андрю води договаряния с американски издателства да напише автобиографична книга след огромния триумф на „ Резервен “ на принц Хари, заяви „ Мейл он сънди “.

Източник, непосредствен до Херцога на Йорк, е представен от „ Мейл он сънди “ да споделя, че принц Андрю е истинският „ авариен “ и има доста повече материал за описване спрямо принц Хари. „ Написването на книгата ще му даде опция изцяло да изясни връзката си с Джефри Ъпстийн и произлизащите от това последствия, само че ще бъде също и вълнуващо прозрение в кухнята на кралските особи и техните взаимоотношения “, е допълнил източникът.

Предишният опит на принц Андрю да внесе изясненост към абсурда за полов тормоз в прословутото му изявление по Би Би Си през 2019 имаше зрелищен противоположен резултат, само че с издаването на книга нещата стоят по-другояче, разяснява „ Мейл он сънди “.

Твърди се, че две водещи издателства се интересуват от автобиографията на херцога, който реализира извънсъдебно съглашение предходната година с обвинилата го в полово принуждение Вирджиния Джуфре. Доходоносна договорка за книга би била от изгода за принц Андрю, за който се твърди, че не е получил завещание от починалата Елизабет II и е доста зле финансово.

Натискът върху него може да се ускори от проектите на крал Чарлз III да понижи кралското финансиране, което може да докара до изгонването на Андрю от вкъщи му Royal Lodge в Уиндзър, в случай че не може да заплаща скъпата поддръжка, разяснява „ Мейл он сънди “.
По обявата работи: Георги Николов БНР подкасти: Попкултура
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР