Британският премиер Борис Джонсън ще спечели най-вероятно парламентарните избори на

...
Британският премиер Борис Джонсън ще спечели най-вероятно парламентарните избори на
Коментари Харесай

Най-безличните избори, които Майкъл Фараж някога е виждал

Британският министър председател Борис Джонсън ще завоюва най-вероятно парламентарните избори на 12 декември с нищожно болшинство. Предизборната акция обаче дотук е вяла, с редица нереалистични обещания и от двете страни. Това съобщи през днешния ден водачът на Партията на Брекзит Найджъл Фараж, представен от Ройтерс.

" Единствената прогноза, която ще направя, е, че изборната интензивност ще бъде ниска, в случай че ние, политическите партии, не успеем да вдъхновим хората да излязат и да гласоподават за смяна ", сподели Фараж пред последователи в Питърбъро, катедрален град в Източна Англия, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Наистина, наподобява, че партията на Борис ще бъде първа политическа мощ. Наистина, наподобява той ще има нищожно болшинство ", съобщи той.

Фараж добави, че това са едни от най-безличните избори, които в миналото е виждал.

" Не мога да се сетя за друга акция, която на този стадий да е била толкоз вяла ", сподели той. " Всеки ден чуваме обещания, 100 милиарда за това, 200 милиарда за това ", добави той.

" Всичко това сме го чували към този момент. Моето усещане е, че никой не има вяра нито на дума от това, което се приказва ", сподели английският политик.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР