Британският премиер Борис Джонсън окачестви решението на руския президент Владимир

...
Британският премиер Борис Джонсън окачестви решението на руския президент Владимир
Коментари Харесай

Великобритания ще изпрати на Украйна още 40 милиона паунда

Британският министър председател Борис Джонсън окачестви решението на съветския президент Владимир Путин да сложи нуклеарния си боеприпас в „ специфичен режим ” като похищение от действителността от протичащото се в Украйна, съобщи Ройтерс, като се базира на Прес асосиейшън.

Джонсън също по този начин похвали украинците за „ това, че отвръщат с по-голяма опозиция, в сравнение с Кремъл е очаквал ”. Той даде обещание, че Англия ще бъде доста великодушна към украинските бежанци, идващи в страната.

В изказване на Джонсън бе обявено, че Англия ще изпрати на Украйна още 40 милиона паунда (53 милиона долара) под формата на филантропична помощ и удостовери, че всяко лице, което се е заселило във Англия, ще може да докара своите близки от Украйна. 

„ Обединеното кралство няма да обърне тил в миг на потребност за Украйна. Ние предоставяме цялата икономическа и военна поддръжка, с която можем помогнете на тези украинци, които рискуват всичко, с цел да защитят страната си ”, уточни Джонсън в изказване, добавя Българска телеграфна агенция,
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР