Британският поп изпълнител Роби Уилямс най-накрая изплю камъчето и разкри

...
Британският поп изпълнител Роби Уилямс най-накрая изплю камъчето и разкри
Коментари Харесай

Роби Уилямс проговори за средния пръст

Британският поп реализатор Роби Уилямс най-сетне изплю камъчето и разкри за какво е посочил непристоен жест по време на представянето си на церемонията по откриването на международното състезание по футбол в Русия на стадион „ Лужники “ в Москва предходната седмица. 44-годишната звезда бе заловен от камерите по какъв начин размахва междинен пръст по време на една песните си и провокира поредност от отрицателни мнения по собствен адрес, както и въпросителни към кого е бил ориентиран неприличния жест, напомня "Блиц ".

Самият той разкри, че не може да повярва какво е направил и всичко се е случило, тъй като е бил под огромно напрежение преди изявата си на цялостния до краен лимит стадион.

„ Помислих си какъв брой значимо е в действителност при такива прояви да не позволявам интернационалните провали. Имаше една минута до началото, по тази причина си отброих една минута. Не мога да допускам на това, което направих! “, показа Роби Уилямс за непредвидената си издънка.

„ Признах пред моя управител, че нещо блокирах и реагирах по този метод “, добави британецът, който изненада милиони фенове със междинния си пръст предходната седмица.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР