Британският полицай, който беше изложен на въздействието на нервно-паралитичен газ,

...
Британският полицай, който беше изложен на въздействието на нервно-паралитичен газ,
Коментари Харесай

Натровеният при случая Скрипал британски полицай излезе от болницата

Британският служител на реда, който беше изложен на въздействието на нервно-паралитичен газ, употребен при офанзивата против някогашния съветски разузнавач сергей Скрипал, през днешния ден беше изписан от болничното заведение.
Ник Бейли „ напусна болничното заведение “, сподели Кара Чарлс-Баркс.
Скрипал и щерка му Юлия станаха цели на офанзива на 4 март в английския град Солсбъри, и към момента са в сериозно, само че устойчиво състояние в болница.
Бейли сподели, че че бил „ учуден от поддръжката, картичките и известията “ в изказване, прочетено от шефа на полицията в Уилтшир. Той изрече благодарности към окръжната болница в Солсбъри, само че изиска известно време да бъде оставен на мира, с цел да се възвърне. " Аз съм просто естествен човек с естествен живот и не желая моята брачна половинка, деца, семейство или аз да сме част от това внимание ", сподели Бейли.
" Наистина няма думи, които да изясняват по какъв начин се усещам в този момент. Сюрреалистично е думата, която продължава да излиза - и в действителност е изцяло сюрреалистично ", добави той.
Съдия постанови по-рано в четвъртък, че кръвни проби от някогашния съветски разузнавач Скрипал и неговата щерка Юлия могат да бъдат взети за тестване от международната институция, която се занимава със възбраната на химическите оръжия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР