Британският национален превозвач British Airways преустановява полетите си до Хонг

...
Британският национален превозвач British Airways преустановява полетите си до Хонг
Коментари Харесай

British Airways спря полети заради болни стюардеси

Британският народен транспортьор British Airways прекратява полетите си до Хонг Конг. Причината е неналичието на чиновници вследствие на високия брой болни от ковид стюардеси. " Взехме сложното решение да спрем краткотрайно полетите до Хонконг “, се споделя в известието на авиопревозвача, представено от TravelNews.

В събота хонконгският вестник South China Morning Post заяви, че по отношение на откриването на ковид при една от стюардесите на British Airways, целият екипаж е в режим на самоизолация. В същото време на 20 ноември тест на водач на самолетна компания сподели позитивен резултат за COVID-19, вследствие на което всички стюарди също бяха принудени да се слагат под карантина. Министерството на опазването на здравето на Хонконг от своя страна разясни, че от този миг всички членове на екипажа, които са били в изолираност, към този момент са се върнали във Англия.

Преди това водещата самолетна компания в Хонконг Cathay Pacific понижи полетите си през декември заради дефицит на личен състав заради възходящата заболеваемост от COVID-19. Преносителите подхващат подобаващи ограничения на фона на откриването в Хонконг на нов вариант на омикрон ковид, който по предварителни данни може да е по-заразен от до момента известните разновидности.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР