Британският музикант Ед Шийрън ще направи почивка в кариерата си

...
Британският музикант Ед Шийрън ще направи почивка в кариерата си
Коментари Харесай

Ед Шийрън временно спира кариерата си

Британският музикант Ед Шийрън ще направи отмора в кариерата си след три години непрекъсната работа. Той ще се посвети на пътувания, четене и творчество, заяви самият артист в профила си в Инстаграм.

 © БГНЕС
Музикантът написа още, че откогато е излязъл албумът му " Divide " през 2017 година, работи съвсем без спиране.

" Затова в този момент взех решение просто да си умря, с цел да пътувам, пиша и чета. Няма да бъда в обществените мрежи, до момента в който не пристигна време за завръщане ", написа той.

Шийрън не показва какъв брой време ще бъде в отмора. 28-годишният музикант даде обещание на почитателите си да се върне, когато му пристигна времето и това да стане с нови песни.

Ед Шийрън е един от продаваните реализатори в света. Става прочут през 2011 година след излизането на сингъла " The A Team ". Албумите му оглавяват английската ранглиста, продадени са повече от 15,5 милиона копия на последния от тях, в това число сингъла " Shape Of You ".

В края на 2017 година Ед Шийрън стана притежател на Ордена на Британската империя за приноса си в музиката и благотворителността. Той е притежател на " Грами " четири пъти, има пет награди " Брит ", шест награди " Билборд " и доста други.

Вижте тази обява в Instagram.
Brb x

Публикация, споделена от Ed Sheeran (@teddysphotos) на Дек 24, 2019 в 4:00 PST
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР