Британският министър на вътрешните работи Сюела Брейвърман заяви, че в

...
Британският министър на вътрешните работи Сюела Брейвърман заяви, че в
Коментари Харесай

Британски министър: От чужбина идват твърде много студенти

Британският министър на вътрешните работи Сюела Брейвърман съобщи, че в страната идват прекомерно доста задгранични студенти, като изявлението ѝ беше направено във връзка на ограничението на миграцията. Тя сподели още, че е разочарована, че членове на Консервативната партия заговорничат против политиката на премиера Лиз Тръс.

Сюела Брейвърман, която е на конгреса на Консервативната партия в Бирмингам, съобщи за вестник " Дейли телеграф ", че напълно искрено счита, че от чужбина идват " прекалено много студенти, които карат долнопробно образование в несъответстващи институции ". Коментарът ѝ бе във връзка на намаляването на чистата миграция.

Брейвърман добави: " Мисля, че бедните университети се финансират от задгранични студенти и желая да видя понижаване на тяхната численост ".

Вътрешният министър уточни още, че на Острова се следи по какъв начин значителен брой задгранични студенти довеждат членовете на техните фамилии.

На контриращ въпрос дали не изпитва нещо, като стопира други да идват в страната, в случай че родителите ѝ са от Мавриций и Кения, Брейвърман отговори: " Нямам никакви терзания и скрупули " и добави, че „ се любува на раздразнението на левицата по този въпрос “.

Тя означи, че е подкрепяла фискалните проекти на държавното управление, включващи понижаване на подоходния налог за най-богатите, от което през вчерашния ден се отхвърли финансовия министър под напън на депутати тори.

Брейвърман сподели също, че е разочарована от депутати от нейната партия, които вършат открит скрит план и подронват престижа на Лиз Тръс, като прикани всички да се обединят зад премиера.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР