Британският финтех Revolut започва образователни курсове за криптовалута и възнаграждава

...
Британският финтех Revolut започва образователни курсове за криптовалута и възнаграждава
Коментари Харесай

Учете и печелете“: Revolut стартира крипто курсове

Британският финтех Revolut стартира просветителни курсове за криптовалута и възнаграждава клиентите си с токени в приложението, оповестяват от компанията. Целта е да се помогне за възстановяване на знанията на хората за все по-популярните и мечтани от мнозина криптовалути посредством къси и курсове по основи на крипто и други тематики, в това число блокчейн технология.

От онлайн банката обявиха, че към този момент има два налични курса - " Основи на крипто " и курс, основан на многоверижната мрежа Polkadot - това е платформата Web3.
 Румъния публично е вторият по величина пазар на Revolut в света
Румъния публично е вторият по величина пазар на Revolut в света

А Букурещ има най-високата централизация на консуматори в целия Европейски съюз

Онлайн курсовете към този момент са налични за клиентите на Revolut посредством приложението, а от компанията дават обещание, че откакто преминат образованието и устоят тест сполучливо, участниците ще могат да завоюват до £14 в DOT токени.

Генералният управител на Revolut, който дава отговор за криптовалутите Емил Урманшин съобщи пред английските медии, че " има голям вкус " от клиентите на цифровата банка да научат повече за криптовалутите.

" Курсът " Научете и печелете " ще им помогне да схванат по-добре трендовете, рисковете и евентуалните благоприятни условия, свързани с крипто вселената ", сподели Урманшин.

Първият курс - " Основи на Crypro ", учи клиентите какво са криптовалутите спрямо класическите пари, какво значат " децентрализирана система ", криптография; блокчейн технология, както какви са най-големите рисковете към крипто вложенията. Вторият курс е основан на многоверижната мрежа Polkadot и се концентрира в това по какъв начин сплотява блокчейн в Web3.

И двата онлайн курса употребяват композиция от къси видеоклипове и инфографики с писмени систематизирания на уроците, а потребителите могат да завоюват до £4 в DOT за главния курс и до £10 в DOT за курса Polkadot.

Revolut възнамерява да добави още курсове по-късно тази година и те да са ориентирани както за опитни търговци, по този начин и за начинаещи хора в региона на криптовалутите.
 Revolut пуска нов тип артикул за заплащане в цяла Европа
Revolut пуска нов тип артикул за заплащане в цяла Европа

Първоначално цифровата банка тества своя „ артикул за отговорно заплащане на вноски “, наименуван Pay Later, в Ирландия

Броят на предлаганите криптовалути посредством Revolut се е удвоил тази година, като в приложението към този момент има над 80 налични.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР