Британският финтех Revolut пусна в България новата си услуга за

...
Британският финтех Revolut пусна в България новата си услуга за
Коментари Харесай

Revolut пусна в България приложение за деца

Британският финтех Revolut пусна в България новата си услуга за деца. Revolut Junior е основан за консуматори на възраст сред 7 и 17 год. и ще е наличен за клиентите на услугата, които употребяват проектите Premium и Metal.

" Revolut Junior има за цел да разпространява положителните парични привички в ранна възраст в сигурна среда, където родителите могат да предизвикват младите ползватели. Revolut Junior акаунт може да бъде основан единствено от родител или легален аставник, който е действителен консуматор на финтех услугата Revolut. Сметката предлага нужните принадлежности за доставяне на младежите с финансови знания и привички, от които те ще се нуждаят, с цел да станат финансово самостоятелни ", споделят от компанията.

Чрез новото приложение Revolut Junior децата ще могат да ревизират салдото си и да получават вести за преводи. В нова секция в главното приложение пък родителите ще наблюдават и ръководят разноските на децата. С услугата Revolut предлага и специфична Junior карта.Родителите също могат да получават известия, които да ги известяват по отношение на разноските на детето им. Продуктът включва настройки за сигурност, които разрешават на родителя да управлява функционалностите на обособени карти, като да вземем за пример позволяване или запрещение на онлайн заплащанията.

От Revolut също по този начин оповестиха, че възнамеряват да прибавят поетапно разнообразни функционалности към новото приложение за деца. Предвидени са функционалности, които ще дадат опция за установяване на джобни пари, финансови задания и цели, варианти за спестявания, детайлни доклади и предели за разноските, както и други, които ще подкрепят развиването на финансовата просветеност у децата. Всяка функционалност е проектирана да включва както родителите, по този начин и детето им. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР