Британският букмейкър Betway предлага атрактивно портфолио от бонус предложения за

...
Британският букмейкър Betway предлага атрактивно портфолио от бонус предложения за
Коментари Харесай

Какво трябва да направим, за да вземем спортния бонус на Betway

Британският букмейкър Betway предлага атрактивно портфолио от бонус оферти за своите клиенти. В българската версия на уеб страницата на компанията можете да откриете стартови предложения за добре пристигнал, както и спомагателни промоции. Те се задействат по време на игра. Всеки е друг. Хазартният оператор дава на играчите бонуси, както за спортни залози, по този начин и казино игри. В идващите редове ще разгледаме в конкретика стартовата оферта за спорт и ще Ви срещнем с изискванията, които би трябвало да извършите, с цел да я вземете.

Betway се стреми да притегли нови клиенти и в компанията добре знаят, че това става с конкурентни начални предложения. Те са измежду най-търсените от играчите, когато решат да се доверят на чужд за тях
букмейкър. За да получите началния бонус, би трябвало да приключите процеса по регистрация. Букмейкърът е с лиценз за България и оперира изцяло легално. Така че ще съхранява и пази Вашите персонални данни, съгласно регламента. По време на основаването на Вашия акаунт, измежду значимите условия е да изберете офертата за начален бонус спорт.

Стартиращата оферта за добре пристигнали е 100%
бонус на първия депозит с до 200 лева за безвъзмездни залози. За да получите този бонус, е належащо да преведете във Вашата сметка 10 лв. минимална сума, като депозит. Чак по-късно играчите ще могат да разполагат с безплатните залози по сметката си. Те ще са на стойност 100% от направения депозит. Имайте поради, че с цел да ползвате безплатните залози, би трябвало да спазите някои условия, въведени от компанията. Играчите е належащо да заложат най-малко 10 лв. на индивидуален залог при коефициент от 1,5 или повече. При многоброен залог общият коефициент на колонка би трябвало да е 3 или повече. При систематични залози, общата ставка също би трябвало да е най-малко 3 или повече. Залагането на виртуални спортове не се включва като класиращ залог.

Началната
бонус оферта е годна 30 дни от датата на регистрацията Ви в Betway. След този период офертата изтича и няма да можете да ползвате бонус сумата. Важно е да знаете, че след кредитиране, безплатният залог изтича след 7 дни, в случай че не се употребява. След това той не се възвръща. Всеки депозит би трябвало да се изиграе най-малко един път, преди да се задейства безвъзмезден залог, особено обвързван с депозита, в случай че не е категорично посочено друго изискване.

Букмейкърът предлага и настояща информация, която ще е потребна на клиентите при правенето на спортните
залози. Защото в спорта - всяка секунда е от голяма важност. Отделно компанията дефинира конкурентни и повишени коефициенти за спортни събития. Към тях ще намерите и постоянни промоции, с които играчите ще се насладят оптимално на събитията и своите залози. Като приказваме за събития, в уеб страницата на оператора има от всичко - футбол, баскетбол, волейбол, колоездене, тенис, зимни спортове, бейзбол, хокей на лед, бокс, хандбал, снукър и други.

Като оператор, който е построил положително добро име на три континента, Betway се надява да даде по-висок надзор на играчите. За задачата се употребява една забавна
бонус система. Тя е озаглавена Flexi бонус система и съчетава игра с депозит и бонус едновременно. Чрез нея клиентите могат да изтеглят насъбраните облаги от депозит, както и своя депозит когато и да е. В салдото на играча обаче остава бонусът, с цел да продължи да се превърта. Flexi бонус система дава още бонуси с депозит и без депозит, безвъзмездни залози, както и безвъзмездни или бонус врътки.

Спортният раздел на Betway е на доста високо равнище. Освен атрактивната начална оферта за спорт, компанията дава и нараснали коефициенти посредством опцията Betway Boost. Тях можете да ги намерите в обособената секция на уеб страницата - Топ предложения. Всички спортни събития, които са определени в този раздел, са с в действителност високи ставки. Това дава на играчите спомагателни благоприятни условия за по-големи облаги.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР