Британският боксьор в тежка категория Антъни Джошуа може да откаже

...
Британският боксьор в тежка категория Антъни Джошуа може да откаже
Коментари Харесай

Антъни Джошуа отказва реванш с шампиона Олександър Усик?

Британският боксьор в тежка категория Антъни Джошуа може да откаже реванш с първенеца на Световната боксова асоциация (WBA), Световната боксова организация (WBO) и Международната боксова федерация (IBF) Олександър Усик от Украйна за 15 милиона паунда (около 18 милиона евро), с цел да даде късмет на украйнеца да се бие с първенеца на Световен боксов съвет (WBC) Тайсън Фюри, оповестява вестник "Телеграф ".

През септември предходната година Джошуа загуби от Усик в дуел от 12 рунда в Лондон и загуби трите пояса. Договорът за мача включваше уговорка за реванш. На 10 октомври промоутърът на Джошуа Еди Хърн сподели пред DAZN, че реваншът сред боксьорите ще се организира при започване на пролетта на 2022 година.

Според "Телеграф " някогашният първенец е подготвен да откаже реванш с украинеца, с цел да се срещне той с Фюри в дуел за купата безспорен международен първенец. Мачът би трябвало да се състои в една от страните от Близкия изток напролет. Затова Джошуа ще получи 18 милиона евро отплата.

Съобщава се, че самият британец има намерение да се срещне с спечелилия от борбата Фюри - Усик в бъдеще.

35-годишният Усик няма провалянето на професионалния кръг - 19 победи (13 от тях с нокаут). 32-годишният Джошуа има 24 победи (22 с нокаут) и две загуби, а 33-годишният Фюри е постигнал 31 победи (22 с нокаут) и едно тъждество.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР