Британският боксьор Тайсън Фюри е категоричен, че световния шампион на

...
Британският боксьор Тайсън Фюри е категоричен, че световния шампион на
Коментари Харесай

Тайсън Фюри: Вероятно ще се самоубия, ако се откажа от бокса

 Фюри към Уайлдър: Жена ми удря по-силно от теб
Британският боксьор Тайсън Фюри е безапелационен, че международния първенец на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър няма да бъде в положение да го победи. Причина за това е, че Циганския крал е претърпял доста по-тежки борби в живота си.

След всичко през което прекосих – душевен проблеми, пристрастяване към опиатите, алкохолизъм – се върнах. Преодолях всички компликации.

Как бих могъл да разреша на някой да ме победи с боксови ръкавици? Ще преодолея Дионтей Уайлдър. Ще наложа волята си върху него, до момента в който не се откаже.

Неотдавна навърших 30 години. Не мога да върша нищо друго, с изключение на да се удрям. Аз съм роден и учтив, с цел да се удрям. Откакто бях малко дете, се боксирам, блъскам и се удрям. Това е в кръвта ми.

И от двете страни на нашето семейство са боксьори. Не умеем нищо друго … Без бокса, всичко, което върша е да качвам килограми и да се депресирам. Вероятно ще се самоубия, в случай че се откажа от бокса.

Трябва да се боксирам. Без бокс, няма живот. Боксът е моята пристрастеност. Той е моята любовна спекулация. Всеки ден изневерявам на жена ми с бокса. Толкова доста обичам бокса ", сподели Фюри.

Британецът и Уайлдър ще се изправят един против друг на 1 декември в " Стейпъл център " в Лос Анджелис.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР