Британският бивш заместник министър-председател Ник Клег, водещ противник на Брекзит,

...
Британският бивш заместник министър-председател Ник Клег, водещ противник на Брекзит,
Коментари Харесай

Бивш британски вицепремиер става шеф във Facebook

Британският някогашен заместител министър-председател Ник Клег, водещ съперник на Брекзит , съобщи в петък, че ще стартира работа за Фейсбук.

" Радвам се, че се причислявам към Фейсбук. След съвсем 20 години в европейската и английската политика това е едно вълнуващо ново премеждие за мен ", написа Клег на своята страница във Фейсбук.

Клег сподели, че тази обществена мрежа е " в сърцето на някои от най-сложните и сложни въпроси , с които се сблъскваме ", като да вземем за пример " неприкосновеността на личността ", " честността на нашия либерален развой " и " салдото сред свободното слово и неразрешеното наличие ".



" Смятам, че Фейсбук би трябвало да продължи да играе роля в намирането на отговори на тези въпроси - освен като работи в Силициевата котловина, а като работи с хора, организации, държавни управления и регулатори по света, с цел да подсигурява, че технологията е мощ за положително.
" Очаквам с неспокойствие да бъда част от това начинание ", сподели той.

Агенция Прес асосиейшън и " Файненшъл таймс " казат, че Клег ще бъде новият началник на световните каузи и връзки на Фейсбук и ще се реалокира в Калифорния през януари.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР