Британският актьор Джоузеф Куин, който се прочу в цял свят

...
Британският актьор Джоузеф Куин, който се прочу в цял свят
Коментари Харесай

Задържаха звезда от Stranger Things на летище в САЩ

Британският артист Джоузеф Куин, който се прочу в целия свят с ролята на бунтара Еди Мънсън от четвъртия сезон на сериала „ Странни неща “ (Stranger Things), е бил арестуван на летище в Съединени американски щати и за малко не му бил отхвърлен достъп в страната, заяви Variety, базирайки се на изявлението на Куин за " Вечерното шоу на Джими Фалън ".

Служителят от имиграционната работа не познал звездата и го отвел за разпит. „ Бях заведен в място, което приличаше на мазе. Накараха ме да очаквам там към 20 минути, а след това ме извикаха до едно бюро, където един от чиновниците ме попита: „ Какво вършиме в Съединени американски щати, сър? “. Аз отговорих: „ Дошъл съм да се срещна с Джими Фалън в неговото шоу “. А те не ми повярваха “, споделя Куин случката и в студиото на Фалън по телевизия NBC, като обяснил, че поради задържането имало заплаха да изпусне първото си изявление в ток шоу.



По думите на артиста различен от имиграционните чиновници обаче го разпознал и наредил „ да оставят Еди на мира “. След това му върнали паспорта и въпреки всичко му разрешили да влезе в страната, като в това време го разпитвали дали героят му, който почина трагично, ще се появи още веднъж в идващия сезон на „ Странни неща “.

Освен в хитовия сериал на Netflix 29-годишният Джоузеф Куин е взел участие и в други нашумели тв планове: „ Игра на тронове “, „ Хауърдс Енд “, „ Клетниците “, „ Екатерина Велика “ и така нататък Има и театрални изяви, в това число в Кралския народен спектакъл в Лондон.

Една от най-епичните подиуми на Куин в хорър сериала на Нетфликс е тази, в която той извършва безконечния шлагер на Metallica ot 1984 г - " Master of Puppets ". В интернет отрязъка от сцената към този момент има милиони гледания, а Джоузеф Куин се трансформира в същинска кино звезда за една нощ, с помощта на отличното си осъществяване в поредицата, което покори сърцата на милиони фенове пред екраните.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР