Британските власти съобщиха за 75 нови случая на заразяване с

...
Британските власти съобщиха за 75 нови случая на заразяване с
Коментари Харесай

134 са заразените с варианта Омикрон във Великобритания

Британските управляващи оповестиха за 75 нови случая на заразяване с разновидността " Омикрон " на ковид във Англия, предадоха английските медии.

Службата за здравна сигурност на Обединеното кралство (UKHSA) заяви нощес, че общият брой на лицата, инфектирани с новия вид на КОВИД-19, към този момент е 134.

104 от случаите са регистрирани в Англия, 29 - в Шотландия и един в Уелс. Засега няма доказани случаи в Северна Ирландия, само че специалистите чакат, че идните дни и там ще има случаи на заразяване с разновидността " Омикрон ".

Джени Харис, която оглавява Службата за здравна сигурност, съобщи, че огромна част от новите случаи на болест са били открити след проучвания на лицата, които са контактували с първите инфектирани.
По информация на в. " Гардиън " половината от случаите на " Омирон " в Англия са открити у лица, които са изцяло имунизирани.

В последно време във Англия се следи нарастване на броя на инфектираните с ковид. През последните дни се оповестява за по 50 хиляди инфектирани за денонощие, като 99,8 от случаите са на болест с разновидността Делта.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР