Британските опозиционни партии казаха днес, че са се споразумели да

...
Британските опозиционни партии казаха днес, че са се споразумели да
Коментари Харесай

Опозицията във Великобритания се обединява за предотвратяване на Брекзит без сделка

Британските опозиционни партии споделиха през днешния ден, че са се споразумели да работят дружно за да предотвратят Брекзит без договорка, в това число посредством приемане на законодателство или гласоподаване на съмнение на държавното управление, съобщи Ройтерс.

Парламентът се връща от лятна почивка идната седмица и се готви за борба с министър-председателя Борис Джонсън, който дава обещание да изведе Англия от Европейския съюз в края на октомври, със или без съглашение за овакантяване.



Лидерът на лейбъристите Джереми Корбин беше хазаин на договаряния с Шотландската национална партия, Либералните демократи, Зелената партия на Англия и Уелс и Независимата група за смяна, с цел да бъдат разисквани способи за попречване на Брекзит без договорка.



"Участниците се съгласиха, че е незабавно належащо да работят дружно, с цел да намерят практични способи за попречване на вид без договорка, в това число опцията за приемане на законодателство и гласоподаване на съмнение ", споделиха партиите в взаимно изказване след срещата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР