Британските депутати поемат контрола върху Брекзит. Мярката е безпрецедентна и

...
Британските депутати поемат контрола върху Брекзит. Мярката е безпрецедентна и
Коментари Харесай

Извънредно от Лондон: Взеха безпрецедентно решение за Брекзит

Британските депутати поемат контрола върху Брекзит. Мярката е невиждана и има за цел да откри излаз в процеса по излизането от Европейския съюз (ЕС). 

С 27 гласа разлика депутатите взеха решение – вземат Брекзит в свои ръце, най-малко за един ден. 

Утре ще бъдат гласувани разнообразни разновидности за Брекзит. Сред тях може да са - оставане в единния пазар, нов референдум и даже анулация на развода с Европейски Съюз, написа Блиц.

  

Шансовете депутатите да се обединят към едно само предложение не са огромни, а даже и да се случи – вотовете нямат наложителен темперамент. 

„ Мнението на премиера постоянно е било, че това са договаряния сред Англия и Европейския съюз. Парламентът може да изрази позицията си, само че тя да се окаже изцяло непостижима ”, сподели Андреа Лийдсън, водач на Камарата на общините.

Брекзит влезе в нова задънена улица след следващата трагична нощ в Народното събрание, разясняват британците. И чакат идващия рунд – вотовете в сряда и вероятно трето гласоподаване по договорката на Тереза Мей в четвъртък.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
<
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР