Британски здравни експерти отправиха призив към мъжете на средна възраст

...
Британски здравни експерти отправиха призив към мъжете на средна възраст
Коментари Харесай

Повече мъже на средна възраст, отколкото тийнейджъри, се заразяват с болести, предавани по полов път

Британски здравни специалисти насочиха апел към мъжете на междинна възраст да практикуват безвреден секс, откакто се оказа, че за тях вероятността да се заразят с заболявания, излъчени по сексуален път, е по-голяма, в сравнение с за младежите, написа в. "Дейли остарял ".
Пъблик Хелт Ингланд разкрива, че през 2018 година 23 943-ма мъже на възраст сред 45 и 64 години са диагностицирани с сходни болести. За съпоставяне - броят на младежите на възраст сред 13 и 19 години, чиито проби за излъчени по сексуален път заболявания са дали позитивен резултат, е 21 438, съобщи Българска телеграфна агенция.
Сравнявайки данните с тези от 2014 година, експертите са отчели повишаване с 12 % и спад с 16 % на интимните инфекции надлежно при мъжете и младежите.
Резултатите могат да се сторят изненадващи за мнозина, само че не и за специалистите. Според тях повече необвързани и разведени мъже практикуват необезопасен секс на срещи с партньорки, които са разкрили благодарение на приложения за запознанства. От друга страна младежите са по-склонни да загърбват секса, отдавайки желанията си на видеоигрите и гледането на Нетфликс.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР