Британски крадец официално получи титлата за най-мързелив в своята професия

...
Британски крадец официално получи титлата за най-мързелив в своята професия
Коментари Харесай

Крадец заспа, докато се опитваше да открадне Audi Q7

Британски апаш публично получи купата за най-мързелив в своята специалност откакто бе хванат от полицията задремал зад кормилото на кола, която се пробва да открадне. Историята е разказана от The Sun и се е състояла през миналата седмица във Англия.

Жена на име Зоуи споделя за несполучливия опит за кражба на един от колите им от прочут на квартала апаш, който вместо да си тръгне с открадната кола или с нещата от нея, заспива зад кормилото ѝ. Семейството споделя, че в квартала им било разпратено известие за апаш на коли на което те не обърнали изключително внимание.

През нощта на 15 април, алармата на фамилното Audi Q7 се присъединила, само че те разбрали за това чак на сутринта, когато се събудили и откакто видели през прозореца, че и двете коли са там, сметнали паниката за подправена. След няколко минути, обаче, един от синовете на Зоуи се върнал при нея, с цел да ѝ каже, че зад кормилото на колата има апаш, който е задремал.

Семейството бързо извикало полиция, която пристигнала на място и събудила нарушителя, задържайки го. Въпреки, че той споделил, че не е сторил нищо неправилно и не е откраднал безусловно нищо, въпреки всичко ще му бъдат повдигнати обвинявания за опит за кражба на автомобил.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР