Британски журналист, отразяващ войната в Украйна за телевизия Fox News,

...
Британски журналист, отразяващ войната в Украйна за телевизия Fox News,
Коментари Харесай

Британски журналист от Fox News е бил ранен в Украйна

Британски публицист, отразяващ войната в Украйна за телевизия Fox News, бе ранен и признат в болница през вчерашния ден, заяви американската телевизия, представена от международните организации. Инцидентът е станал в региона на Киев. Не се оповестява какъв брой съществено е ранен журналистът.

" Бенджамин Хол е  бил ранен, до момента в който е събирал информации отвън Киев ", се споделя в малко известие на медията. " Ние разполагаме с малко елементи за момента, само че Бен е в болница и нашите екипи на терен се пробват да съберат спомагателни информации в миг, в който обстановката се развива бързо ", добавя малкия екран.

В страницата си във Фейсбук украинската основна прокурорка Ирина Венедиктова също заяви, че английски публицист е бил ранен. Тя разясни, че той е потърпевш от осколки от снаряд, поразили краката му и е в интензивно поделение. Прокурорката постна и фотография от прескартата на журналиста, само че в същото време името на журналиста бе прикрито в поста й.
През уикенда в Украйна бе погубен американският публицист Брент Рено , отразяващ военните дейности от Ирпин, северозападно предградие на Киев. Друг публицист беше ранен по същото време. Рено бе прострелян в тила, до момента в който се движел с кола, съгласно украински доктор. Украинските управляващи упрекнаха бързо съветските си съперници, че са стреляли по колата, само че към този момент е мъчно да се откри произходът на изстрелите. Рено бе първият непознат публицист, погубен в Украйна от началото на съветската атака.

По мотив новината за ранения английски публицист Асоциацията на кореспондентите към Държавния департамент споделиха, че е ужасена от случилото се с него. Бенджамин Хол нормално отразяваше вести, свързани с Държавния департамент, преди да се озове в Украйна . Преди това е работил в като публицист в Лондон.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР