Британски диетолози посочиха моцарелата като най-полезният продукт за хората, страдащи

...
Британски диетолози посочиха моцарелата като най-полезният продукт за хората, страдащи
Коментари Харесай

Моцарелата – полезна за страдащите от високо кръвно

Британски диетолози показаха моцарелата като най-полезният артикул за хората, страдащи от високо кръвно налягане.

Експертите означават, че млечните артикули са богати на калций, само че доста от тях са с нараснало наличие на мазнини. В други случаи сирената съдържат доста сол.

Поради тази причина моцарелата се явява най-хубавият вид, защото не е нито солена, нито богата на мазнини, написа в. " Дейли експрес ", представен от Българска телеграфна агенция.
Сексът оказва помощ против високо кръвно, бодърствуване и болки Хора, които вършат секс два или повече пъти седмично имат доста по-малък риск от съдбовен инфаркт
Британските диетолози предлагат на хипертониците да включат в хранителния си режим и други сирена - изкиснато саламурено сирене и козе сирене. Високото кръвно може да се смъкна и с извара с ниско маслено наличие.

Като най-опасни се смятат сирената с плесени. Разновидностите рокфор, горнгонзола, камамбер и бри съдържат токсични субстанции, които могат да провокират развиването на инфекциозни болести като листериоза.

Такива сирена не би трябвало да се дават на деца, на бременни дами и на кърмачки. Хората със болести на стомашно-чревния тракт също би трябвало да ги заобикалят.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР