Британски депутат от Консервативната партия на премиера Борис Джонсън беше

...
Британски депутат от Консервативната партия на премиера Борис Джонсън беше
Коментари Харесай

Британски депутат наръган до смърт в църква

Британски народен представител от Консервативната партия на премиера Борис Джонсън беше намушкан няколко пъти в черква от мъж, който влезнал на среща с гласоподаватели от изборния му регион. Това посочи свидетел от мястото събитието пред " Ройтерс ".

По-късно той е умрял от раните си.

69-годишният Дейвид Амес, който съставлява Саутенд Уест в Есекс, Източна Англия, беше намушкан към обяд на среща в методистката черква Белфеърс.

Полицията съобщи, че мъж е бил задържан след намушкването и не търсят никой различен по отношение на случая.

Офисът на Амес удостовери, че е бил намушкан, само че не даде повече детайлности.

" Той беше намушкан няколко пъти ", сподели пред Ройтерс Джон Ламб, локален консултант на мястото на случая. " Не сме сигурни какъв брой съществено е това, само че не наподобява добре. "

Кадрите на хеликоптерната телевизия от Sky News демонстрират въоръжена полиция отвън църквата, както и редица коли за спешна помощ. Църквата отхвърли коментар.

" Ужасяващи и надълбоко шокиращи вести. Мислейки за Дейвид, неговото семейство и неговия личен състав ", сподели водачът на опозиционната Лейбъристка партия Кейр Стармер.

Амес беше определен за първи път в Народното събрание, с цел да съставлява Basildon през 1983 година, а по-късно се кандидатира за избори в Southend West през 1997 година На уеб страницата му се споделя, че той организира срещи с локалните гласоподаватели в първия и третия петък на месеца.

В него са изброени главните му ползи като " въпроси, свързани с хуманното отношение към животните и живота ".

Пробождането на срещата на Амес с гласоподавателите има отзив от случая от 2010 година, когато депутатът по труда Стивън Тимс оцеля след намушкване в офиса на своя изборен регион, и от съдбовната пукотевица през 2016 година против лейбъристите Джо Кокс единствено дни преди референдума за Брекзит.

" Атаката на нашите определени представители е офанзива против самата народна власт ", сподели брачният партньор на Кокс Брендън в Twitter. " Няма опрощение, няма опрощение. Това е толкоз плахо, колкото става. "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР