Британската звезда в колоезденето Крис Фрум направи първо изявление след

...
Британската звезда в колоезденето Крис Фрум направи първо изявление след
Коментари Харесай

Крис Фрум проговори след тежката катастрофа

Британската звезда в колоезденето Крис Фрум направи първо изказване след ужасяващата злополука, която го извади от присъединяване в Тур дьо Франс.
 Фрум изпитал безчовечен болки, ударът в стената бил с 65 км/ч
Британецът се блъсна в стена по време на подготовка преди четвъртия стадий на критериума Дофине и получи няколко фрактури, в това число и на врата, като най-сериозна е на бедрената кост.

Той претърпя шестчасова интервенция и ще бъде най-малко 6 месеца отвън колоезденето. Лекарите не бързат с оптимистични прогнози, само че самият той е решен да се върне на шосето.

" Първо, желая просто да изкажа голяма признателност на всички, които ми изпратиха пожелания за възобновяване след злополуката.

Това явно е тежко време, само че получавам голяма мощ от поддръжката в последните три дни. Тази голяма вълна на поддръжка беше нещо, което в никакъв случай не съм очаквал. Искам да изкажа моята признателност към екипа, изключително към лекар Ричард Ъшър и неговия медицински щаб, които бяха съвършени след злополуката.

В допълнение, благодаря доста за незабавните услуги и на всички в болничното заведение в Роан, които ми помогнаха и ме стабилизираха, както и хирурзите, лекарите и сестрите в университетската болница в Сент Етиен, които направиха повече от нужното, за което постоянно ще съм им признателен.

Знам какъв шанс имам да бъда тук и какъв брой дължа на всички парамедици и медицинския екип на надпреварата. Това е огромен удар, само че се концентрирам към бъдещето.

Има дълъг път по възобновяване, само че това възобновяване стартира в този момент и съм изцяло фокусиран да се завърна към най-хубавата си форма.

Накрая, желая да благодаря на моята брачна половинка Мишел и моето семейство. Те са били с мен във всяка стъпка по пътя и тяхната обич и поддръжка ще ме стимулира да се завърна допустимо най-скоро ", сподели 34-годишният Фрум, който се целеше в пета победа на Тур дьо Франс.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР