Британската тенис асоциация отпуска 20 милиона лири (24 милиона долара)

...
Британската тенис асоциация отпуска 20 милиона лири (24 милиона долара)
Коментари Харесай

Британската тенис асоциация подпомага своите спортист с 20 милиона

Британската тенис асоциация отпуска 20 милиона лири (24 милиона долара) безплатни средства и безлихвени заеми за подкрепяне на спортни обекти, треньори, чиновници и играчи във Англия по време на пандемията от ковид.

Играчите на сингъл от 101 до 750 място в международната класация и на двойки от 101 до 250-а позиция, които към момента не получават финансиране, може да получат от безвъзмездните средства, а наградните фондове на шампионатите в страната ще бъдат увеличени, в случай че надпреварите въобще се възобновят. Тази седмица "Уимбълдън " беше анулиран, както и съвсем всички шампионати на тревни кортове във Англия.

По-голямата част от помощта на федерацията е за отбраната на тревните кортове, само че и за финансиране на центрове за развиване, двете национални академии и поддръжка на треньорите, който са на цялостен работен ден.

Изпълнителният шеф на асоциацията Скот Лойд и членовете от екипа му ще съкратят краткотрайно заплатите си с 20 %, до момента в който някои чиновници ще бъдат пуснати в отпуск през идната седмица, само че ще им бъдат изплатени 80 % от възнагражденията.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР