Британската полиция подозира, че в опита за убийство на бившия

...
Британската полиция подозира, че в опита за убийство на бившия
Коментари Харесай

Британската полиция смята, че зад отравянето на Скрипал стои кадър на ФСС

Британската полиция подозира, че в опита за ликвидиране на някогашния съветски разузнавач Сергей Скрипал и щерка му Юлия в Солсбъри може би има присъединяване някогашен чиновник на съветската Федерална работа за сигурност (ФСС), работещ под псевдонима „ Гордън “. Това заяви в. „ Сънди пийпъл “, базирайки се на свои източници.
Според изданието 54-годишният „ някогашен чиновник на ФСС.вероятно е употребявал измисленото име Михаил Савицкис и още два други псевдонима. Полицията се притеснява, че той евентуално към този момент е напуснал Англия. Както отбелязва медията, полицията допуска, че зад интервенцията против Скрипал стои ударна група от шест индивида.
В. „ Дейли телеграф “ заяви, че полицията и английското разузнаване са разпознали главните обвинени в опита за отравяне на бащата и дъщерята. По информация на вестника английските управляващи считат, че похищението е било осъществено от ударна група, следена от съветското държавно управление. Контратерористичното поделение на Скотланд Ярд се пробва да построи дело против обвинените, които, съгласно управляващите, към този момент са се върнали в Русия.
Представител на Скотланд Ярд отхвърли да разяснява изявленията, съобщи БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР