Британската полиция е идентифицирала ключовите заподозрени в покушението над бившия

...
Британската полиция е идентифицирала ключовите заподозрени в покушението над бившия
Коментари Харесай

Пробив в разследването по случая "Скрипал": Идентифицираха ключови заподозрени

Британската полиция е идентифицирала основните обвинени в покушението над някогашния помощник на съветското военно разузнаване Сергей Скрипал и щерка му Юлия, оповестява The Daily Telegraph. По данни на изданието, сега полицията се пробва да заведе дело против „ лица, представляващи интерес за следствието, които по всяка възможност са се върнали назад в Русия ”.

Властите допускат, че семейство Скрипал е било отровено в дома си в Солсбъри от ударна бойна група, изпратена в Англия от съветските управляващи. Тя е обработила с отровно вещество в течна форма бравата на входната врата на Сергей Скрипал.

The Daily Telegraph отбелязва, че следователите чакат " големи компликации " при повдигането на обвиняванията против обвинените. По думите на някогашен детектив от лондонската полиция, „ могат да съществуват косвени доказателства, че избрани руснаци са били на избрани самолети, както и че са се намирали в Солсбъри сега на покушението, само че това не потвърждава, че нападението е било осъществено от тях”.

Междувременно от Скотланд Ярд обявиха, че полицията „ не разисква съответни линии на разследването”.

Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР