Британската опозиционна Лейбъристка партия с лидер Кийр Стармър води на

...
Британската опозиционна Лейбъристка партия с лидер Кийр Стармър води на
Коментари Харесай

Лейбъристите водят с 33% пред консерваторите в сондаж

Британската опозиционна Лейбъристка партия с водач Кийр Стармър води на ръководещата Консервативна партия с 33 % в настройките за гласоподаване, излиза наяве от социологическо изследване на " Югав ", оповестено през вчерашния ден.

Тази преднина е невиждана за изследване на " Югав ", а също по този начин и най-силният резултат, който е отбелязвала която и да било партия в изследвания, оповестени след края на 90-те години, акцентира социологическата организация.

По-рано през вчерашния ден английската премиерка Лиз Тръс направи изказване в отбрана на проекта си за стопански напредък, откакто огромните понижения на налози, оповестени предходната седмица, понижиха цената на английската лира и на държавните облигации.

Съгласно изследването на " Югав ", осъществено в сряда и през вчерашния ден, 54 % от интервюираните са декларирали, че поддържат лейбъристите, а 21 % са споделили, че симпатизират на консерваторите. 

В изследването са взели присъединяване над 1700 британци.

Българска телеграфна агенция

Коментари10 коментара
Моля, или се, с цел да участвате в диалога!
 Заглавие
Песента The Gambler е написана от Дон Шлитц през 1976 година И след това е записвана от разнообразни реализатори, в това число Джони Кеш. Кени Роджърс обаче е този, който съумява да направи песента сполучлива и разпознаваема.
20 5 Още КОментари Най-новоПрочети още  Десе </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР