Британската кралска фамилия изрази необичайно остро недоволство от документален филм

...
Британската кралска фамилия изрази необичайно остро недоволство от документален филм
Коментари Харесай

Филм на BBC изправи на нокти кралското семейство, обвиниха м...

Британската кралска фамилия изрази извънредно остро неодобрение от документален филм на Би Би Си за принцовете Уилям и Хари, като насочи обвинявания, че в продукцията са " показани като обстоятелства " информации, които са " неоснователни ", съобщи Франс прес.

Първата от общо две серии на " Принцовете и медиите " беше излъчен нощес. Документалният филм е отдаден на връзките на Уилям и Хари с публицистите. Синовете на престолонаследника принц Чарлз постоянно подлагат на критика метода, по който фамилията им е показано от медиите.

Според английската преса продукцията е породила недоволството, защото не е била авансово съгласувана с Бъкингамския замък, който даже е заплашил да приключи съдействието с Би Би Си за бъдещи планове.

В края на първата серия на кино лентата английската кралска фамилия популяризира изказване, в което се споделя, че " свободни, виновни и открити медии са значително значими за една здрава народна власт ".

Бъкингамският замък, Кларънс хаус и Кенсингтън излязоха със взаимно изказване.

" Доста постоянно пресилени и неоснователни изказвания от анонимни източници се показват като обстоятелства и е разочароващо, че някои медии, в това число и Би Би Си, им придават меродавност, " се споделя в него.

Британският кралски двор рядко си разрешава да популяризира сходна позиция. Сега това се случва, откакто принц Хари неведнъж упрекна медии, че оказват напън върху брака му с американката Меган Маркъл и даже ги уточни като причина за решението да се отдръпна като почитан член на кралското семейство.

Той и брачната половинка му заведоха няколко каузи против английски таблоиди. Те напуснаха Англия и се преселиха в Съединени американски щати.

Отношенията сред Бъкинганския замък и Би Би Си са изострени след излъчено преди повече от двадесет и пет години изявление с принцеса Даяна. Тогава тя съобщи, че в брака й има " трима души ", намеквайки за връзката на принц Чарлз с Камила Паркър-Боулс. Самата лейди Даяна също призна, че поддържа любовна връзка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР