Британската кралица Елизабет Втора има ново кученце от породата корги,

...
Британската кралица Елизабет Втора има ново кученце от породата корги,
Коментари Харесай

Кралица Елизабет Втора има ново корги - slava.bg

Британската кралица Елизабет Втора има ново кученце от породата корги, което е получила след трагичната кончина на единия от питомците й, Фъргъс, оповестява уеб сайтът на сп. "Пийпъл ", базирайки се на обява във в. "Сън ".

Според таблоида 6-месечното корги е подарък на 95-годишната кралица от сина й принц Андрю и дъщерите му, принцесите Биатрис и Юджини. Нейно Величество е получила кученцето предишния четвъртък - на датата, на която починалият й брачен партньор принц Филип щеше да навърши 100 години. Херцогът на Единбург умря на 9 април на 99-годишна възраст. Вестта за новото корги на Елизабет Втора идва единствено месец след кончината на Фъргъс - едно от двете кученца, подарени на кралицата, до момента в който брачният партньор й принц Филип беше в болница по-рано през годината.

За Фъргъс се говореше, че е дорги - кръстоска сред дакел и корги, и че е бил кръстен на починалия чичо на кралицата, Фъргъс Боус-Лайън, умрял по време на Първата международна война. Другото кученце, което беше харизано на Нейно Величество дружно с Фъргъс, е кръстено Мик на обичано нейно кътче наоколо до замъка Балморал. Освен Мик и новото кутре, чието име не се оповестява, кралица Елизабет Втора има още едно куче - доргито Кенди.

През годините кралицата е отглеждала повече от 30 кучета. Смята се, че най-новите й питомци са първите, които не са директни потомци на Сюзън - първото корги, харизано й за 18-ия й рожден ден през 1944 година от татко й крал Джордж Шести. След кончината на доргито й Вулкан в края на предходната година, Нейно Величество отглеждаше единствено Кенди....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР