Британската кралица Елизабет II ще бъде принудена да използва самолета

...
Британската кралица Елизабет II ще бъде принудена да използва самолета
Коментари Харесай

Елизабет II и Борис Джонсън ще делят общ самолет

Британската кралица Елизабет II ще бъде принудена да употребява самолета на премиера на страната Airbus A330s Voyager, откакто 4 самолета BAe 146, на които тя е летяла до неотдавна, ще бъдат извадени от употреба, оповестява ТАСС, базирайки се на информация на английския вестник Daily Mail.
Британските управляващи ще разгласят извеждането от употреба на четири самолета BAe 146 в повсеместен обзор на въпросите на сигурността, защитата и външната политика, който ще бъде оповестен на 16 март. По този метод 32-ра кралска ескадрила, която прави въздушен превоз на Елизабет II и всички високопоставени членове на кралското семейство и се намира в покрайнините на Лондон, в този момент ще включва единствено хеликоптера AW 109.
 Кралица Елизабет II ще се отдръпна скоро Кралица Елизабет II ще се отдръпна скоро
Кралицата ще " се отдръпна " и ще съобщи юздите на монархията на сина си принц Чарлз, когато навърши 95 години, твърди висшият кралски ко...
Ситуацията евентуално ще накара кралицата да употребява самолета на премиера Airbus A330s Voyager, който настоящият началник на държавното управление от Консервативната партия Борис Джонсън пребоядиса през предходната година в цветовете на флага на Обединеното кралство за 900 000 английски лири, което му навлече съществени рецензии поради неефективно консумиране на обществени средства по време на пандемията.
Преди това този аероплан се използваше за дозареждане във въздуха, само че от 2016 година, след преоборудването, той се употребява за пътешестване от управлението на страната. Самолетът е оборудван с офис, 60 места в бизнес класа, 100 места в икономична класа, както и с противоракетна система, съобщи БГНЕС.
Според обявата, самолетите BAe 146, които се употребяват от кралското семейство от 80-те години на предишния век и са създавани от английската компания British Airspace до 2001 година, могат да бъдат продадени. " Продажбата на BAe 146s доста ще понижи способността на Кралските военновъздушни сили да извършват военни и цивилен задачи. Тези високо ценени универсални самолети обслужват чудесно членовете на кралското семейство, военните командири и министър-председателите в продължение на десетилетия ", сподели ръководителят на комисията по защита на Камарата на общините на английския парламент, консерваторът Тобиас Елууд.
На собствен ред, опозиционният народен представител от Лейбъристката партия Гарет Томас прикани управляващите " незабавно да обяснят по какъв начин кралското семейство в този момент ще пътува в чужбина, с цел да извърши основните си функционалности ". " Те заслужават подобаваща поддръжка, въпреки и единствено тъй като са един от най-популярните английски активи ", сподели той, визирайки представителите на ръководещата династия Уиндзор.
 Разкриха тайната на дълголетието на кралица Елизабет II Разкриха тайната на дълголетието на кралица Елизабет II
Кралица Елизабет II е най-дълголетният монарх на всички времена и даже през десетото десетилетие от живота си рядко пропуща значими крал...
Комплексният обзор на въпросите за сигурността и външната политика, чието издание е отлагано няколко пъти, съгласно самия Джонсън, ще преглежда най-дълбоката промяна на тактиката за защита на кралството от времето на Студената война. Пълната версия на прегледа на документа, чиято подготовка стартира в края на 2019 година, ще бъде оповестена на 22 март.
От 2010 година насам английското държавно управление разгласява стратегически прегледи за защита и сигурност на всеки 5 години. По гледище на Джонсън, който пое поста министър-председател на Англия през юли 2019 година, новото изследване ще обхване по-широк кръг от тематики, в това число външната политика и дълготрайното развиване на страната.
Документът ще съдържа разбор на провокациите, пред които е изправено кралството в този момент и ще се сблъска през идващите 10 години, рекомендации за смяна на ролята му на интернационалната сцена след овакантяване на Европейски Съюз, както и оферти за промяна на английските въоръжени сили.
По-рано The Times заяви, че като част от преразглеждането на тази тактика, броят на английската войска може да бъде понижен с 10 000 военнослужещи, до 72 000 души, с приемането на забележителен брой безпилотни летателни апарати и транспортни средства. Очаква се също по този начин да се обърне повече внимание на въпросите за киберсигурността и готовността за хибридна борба с врага.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР