Британската кралица Елизабет II се оплакала на австралийския премиер Скот

...
Британската кралица Елизабет II се оплакала на австралийския премиер Скот
Коментари Харесай

Кралицата на Великобритания се оплаква, че хеликоптерът на Тръмп съсипал ливадата й

Британската кралица Елизабет II се оплакала на австралийския министър председател Скот Морисън, че хеликоптерите на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп и на съпътстващите го лица безусловно са унищожили тревата в ливадата пред Бъкингамския замък. Това е станало по време на визитата на американския водач в Съединеното кралство през юни тази година, сочи вестник The Sunday Times, базирайки се на източници в администрацията на австралийския министър председател.

Според тях, в първия ден от визитата на Тръмп в кралството, хеликоптерът, в който президентът на Съединени американски щати и брачната половинка му Мелания са кацнали пред двореца паралелно с въртолета на съпътстващите ги лица, е провокирал бурни въздушни потоци. След това президентът е отлетял с цел да посети резиденцията на американския дипломат във Англия и се върнал назад, като е кацнал с хеликоптера си още веднъж пред двореца напряко върху тревата. "Елате и погледнете моята ливада. Развалена е " - ден по-късно, съгласно източници на организацията, кралицата споделила на Морисън, който също посетил Англия през юни.

Тръмп дойде в Обединеното кралство на 3 юни и прекара там три дни. Заедно с първата дама Мелания той бе признат от кралица Елизабет II в Бъкингамския замък и организира договаряния с тогавашния министър председател Тереза ​​Мей. На 5 юни Тръмп посети празненствата в английския Портсмут, отдадени на 75-годишнината от десанта на съдружниците в Нормандия.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР