Британската кралица Елизабет II определи херцогинята на Корнуол Камила Паркър-Боулс

...
Британската кралица Елизабет II определи херцогинята на Корнуол Камила Паркър-Боулс
Коментари Харесай

ИСТОРИЧЕСКО : Елизабет Втора посочи Камила за кралица

Британската кралица Елизабет II дефинира херцогинята на Корнуол Камила Паркър-Боулс да бъде известна като кралица Камила, когато Чарлз стане крал. Историческата вест раздруса медиите на Острова вечерта на 5 февруари, а обществените мрежи врят във връзка решението на монарха.

Когато Чарлз се ожени за Камила през 2005 година, двойката разгласи, че Камила има намерение да бъде известна като „ Принцеса Консорт “, макар че има право на купата кралица. Това се разглеждаше като самопризнание за чувствителността към купата, която беше предопределена за първата брачна половинка на Чарлз, Даяна.

Това е същата причина Камила да не употребява купата " принцеса на Уелс ".

Очаква се кралицата да се съветва с директните си наследници Чарлз и Уилям, преди да направи толкоз значимо изказване за купите, което допуска, че и двамата са съгласни и считат, че английската общност е подготвена да одобри Камила като кралица.

„ Бих желала да изразя благодарността си на всички ви за вашата поддръжка. Оставам постоянно признателна и смирена от лоялността и обичта, които продължавате да ми оказвате “, сподели кралицата в известие в навечерението на 70-а годишнина от встъпването на престола на 6 февруари 1952 година

„ И когато моят наследник Чарлз стане крал, знам, че ще дадете на него и брачната половинка му Камила същата поддръжка, която дадохте на мен; и моето откровено предпочитание е, когато пристигна това време, Камила ще бъде известна като кралица, защото тя продължава своята лоялна работа ", разгласи Елизабет Втора.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР