Британската фармацевтична компания "АстраЗенека" е открила "печелившата формула" за ефикасност

...
Британската фармацевтична компания "АстраЗенека" е открила "печелившата формула" за ефикасност
Коментари Харесай

"АстраЗенека" съобщи: Открихме печеливша формула за ефикасност на ваксината

Британската фармацевтична компания "АстраЗенека " е разкрила "печелившата формула " за резултатност на имунизацията против Ковид-19, която създаде със експерти от университета Оксфорд и чака утвърждение от английското държавно управление в околните дни, заяви Агенция Франс Прес.

"Смятаме, че сме разкрили печелившата формула за реализиране на резултатност на имунизацията с две дози ", съобщи изпълнителният шеф на компанията Паскал Сорио пред в. "Сънди таймс ". Той увери, че имунизацията дава "100 % отбрана " против тежките форми на COVID-19, съобщи Българска телеграфна агенция.

Британската компания разгласи през ноември междинни резултати от огромни проби на евентуалната ваксина във Англия и Бразилия, съгласно които имунизацията е 70 % ефикасна против резултат от над 90 % резултатност на имунизациите на "Пфайзер "/ "Бионтех " и "Модерна ".

Във Англия се появиха известия, че имунизацията на "АстраЗенека " може да получи утвърждение за потребление в страната при започване на идната седмица, откакто при започване на декември бе издадена позволение за използване на имунизацията на "Пфайзер " и "Бионтех ".

Британското държавно управление към този момент е договорило доставката на 100 милиона дози от имунизацията на "АстраЗенека " и университета в Оксфорд. Според английския в. "Сънди телеграф " разпространяването на имунизацията в страната ще стартира на 4 януари и държавното управление се надява през първите две седмици над два милиона души да бъдат ваксинирани с първата доза от нея.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР