Британка се чувства по-привлекателна и женствена, извършвайки страно действие, а

...
Британка се чувства по-привлекателна и женствена, извършвайки страно действие, а
Коментари Харесай

Майка на две деца кърми годеника си преди секс

Британка се усеща по-привлекателна и женствена, извършвайки страно деяние, а точно като кърми гаджето си, написа dailyrecord.co.uk, представен от БЛИЦ.

Лана Майкълс, която се срещна с гаджето си Шон посредством приложение за вегански запознанства, споделя, че кърменето му е съвършената любовна игра за тях. Майката на две деца, на която толкоз ѝ липсвало да кърми децата си, почнала да кърми гаджето си, което живее в Шотландия.

Двойката взе участие в нов документален филм по английския Channel 4, който се споделя „ Breastfeeding my Boyfriend “ (Кърменето на гаджето ми). Лентата споделя за кърменето на възрастни и дава отговор за какво те избират да кърмят.

Лана е някогашна учителка, има седемгодишна щерка и 11-годишен наследник от предходна връзка. Тя изяснява, че двамата с Шон за първи път са опитали с кърменето преди 18 месеца и твърди, че това основава „ физическа сила “ сред тях, преди да създадат секс.

Филмът, който стартира да се излъчва на 25 октомври, разкрива по какъв начин кърменето се е трансформирало в толкоз основна част от половия им живот и Лана признава, че би ѝ било мъчно да спре.

Говорейки пред The ​​Sun, тя сподели: " Кърмех децата си и в действителност ми липсваше кърменето и чувството за него. "

Лана изясни, че е кърмила сина си осем месеца и щерка си две години - тъй че, когато пораснали, тя останала сама, а желала към момента да кърми бебета.

„ Не желая да имам друго бебе и децата ми са прекомерно пораснали, с цел да ги кърмя в този момент, само че ми хареса концепцията да кърмя с Шон “, изяснява тя.

Точно преди пандемията двойката напуснала южната част на Англия и стартирала нов живот в Мурсия, Испания. Там двамата влюбени почнали да опитват със половия си живот.

Оказва се, че концепцията за кърменето при двойката, която е в отворена връзка, хрумнала, откакто взели участие в четворка с друга фамилна двойка. „ Смучех гърдата на друга жена, когато започнах да чувствам мляко в устата си. Това ме изпепели като полова концепция за майчиното мляко, свърза я със секса, и оттова потегли всичко “, изяснява Лана.

След прекарването Лана проучила за кърменето онлайн и научила, че може да възобнови потичането на мляко, като приема билкови добавки.

Тя пробвала и три дни по-късно гърдите ѝ почнали да текат с мляко.

„ Правим секс към пет пъти седмично, а Шон го кърмя няколко пъти в седмицата “, споделя Лана, обяснявайки, че е нараснала размера на чашката на сутиена си до 34D, откогато още веднъж е почнала да кърми.

Двойката, която е откровена за изкривяванията си, споделя, че кърменето е единствено едно от многото неща, които вършат в спалнята.
Те също по този начин желаят да покажат на света, че кърменето на възрастни не е „ необичайно “ и че към момента не би трябвало да има табута към него.

„ Няма свирепост или болежка при кърменето на възрастни. Тя получава наслаждение, аз получавам наслаждение и аз получавам хранене. Тя е щастлива, аз съм благополучен, тъй че какъв е казусът? ", прибавя Шон.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР