Бременната в седмия месец брадърка Лили Ангелова летя със самолет

...
Бременната в седмия месец брадърка Лили Ангелова летя със самолет
Коментари Харесай

Лили Клюкарката вдигна корема на 10 000 метра

Бременната в седмия месец брадърка Лили Ангелова хвърча със аероплан до Италия.

Брюнетката, която стана известна с прякора си Лили Клюкарката, отиде на сантиментална екскурзия с бащата на детето си - ресторантьора Станислав Костов. Преди броени дни двамата хвръкнаха до Пиза, с цел да видят персонално известната наклонена кула.

Клюкарката се появи на летището с големия си стомах, който очевидно я изморяваше и ѝ създаваше проблеми при предвижването. Лили почтително чакаше на опашките на чекиране на багажа и инспекция на документи и нито един път не прояви каприз, че е бременна и би трябвало да пререди останалите пасажери.

Неотлъчно до нея беше беловласия ѝ другар, който следеше дали майката на бъдещото му дете се усеща добре.

Ангелова изпитваше известни неудобства от тясната седалка в самолета, както и от късата турболенция, която раздруса летателната машина, написа седмичник. Но в бъдеще умерено може да опише на детето си, че е летяло на 10 000 метра височина, до момента в който е било в майчината вътрешност.

По време на екскурзията си до Италия брадърката и Костов не се застояха единствено в Пиза, а пътуваха и до Флоренция, където прекараха един ден в разглеждане на забележителностите. Почивката им завърши единствено 3 дни по-късно и двамата се прибраха в София.

Костов има и друго семейство, само че е разведен. Двамата с Ангелова са дружно от три години, само че не са предвиждали брак досега, въпреки и да са сгодени. Бизнесменът ѝ подари годежен пръстен към Коледа през 2016 година Двамата обичат постоянно да пътуват до Италия, свидетелстват фотосите им в обществените мрежи.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР