Бременната Поли Генова е тръгнала на йога за бременни.Певицата посещава

...
Бременната Поли Генова е тръгнала на йога за бременни.Певицата посещава
Коментари Харесай

Поли Генова тръгна на йога за бременни

Бременната Поли Генова е тръгнала на йога за бременни.

Певицата посещава огромно йога студио в столицата, където дружно с инструктор прави специфични извършения, предопределени в дами в нейното състояние.

Изпълнителката имала интерес към йогата от години и няколко пъти е посещавала йога часове. Все не й се получавало обаче да стане постоянен учащ се поради доста й задължения и чести пътувания, написа Галерия.

Откакто обаче забременяла, Поли съумява да откри повече време за медитации. „ Йогата за мен е като терапия на духа, потапяне в различен свят, заземяване и разпределяне “, изяснява Генова. При последното си пътешестване до Бали финалистката от Евровизия се записала на йога курс там.

Местният преподавател я завел дружно с останалите участници да практикуват в джунглата, където вместо специфична отпускаща се музика слушала шумоленето на листата и звуците на дивите животни.

Специалисти са й споделили, че с помощта на упражненията, ще роди по-лесно. Те укрепвали мускулите на тазовото дъно, които са напрегнат от тежестта на бебето и по този метод организмът се приготвя за самото раждане.

Благодарение на йогата и бременността й минавала по-леко. Освен това се подобрявало кръвообращението и по този начин Поли щяла да избегне неприятностите с подуването на краката.

Както стана ясно, певицата се чака да роди напролет на идната година. Тя чака дете от приятеля си чужденец, който до в този момент не е показала обществено.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР