Бразилското дуо Габриел Жезус и Алекс Телес отпада от по-натъшно

...
Бразилското дуо Габриел Жезус и Алекс Телес отпада от по-натъшно
Коментари Харесай

Бразилия остана без Жезус и Телес

Бразилското дуо Габриел Жезус и Алекс Телес отпада от по-натъшно присъединяване на Мондиала в Катар, оповестиха публично от Бразилската ФА. Нападателят на Арсенал Жезус продължава да страда от проблем в коляното и ще бъде отвън игра към месец, като е под въпрос за подновяването на сезона във Висшата лига. Левият бек на Манчестър Юнайтед Телес може да се нуждае от интервенция, откакто получи контузия по време на загубата от Камерун с 0:1 в последния им мач от груповата фаза на конкуренцията.

" Както бе оповестено от Бразилската ФА след мача с Камерун, играчите Алекс Телес и Габриел Жезус минаха проби в събота сутринта. Придружени от лекаря на националния тим Родриго Ласмар, те минаха ядрено-магнитен резонанс на десните колена, който удостовери травмите и невъзможността за навременно възобновяване за остатъка от Световното състезание по футбол в Катар. Координаторът на представителния отбор Жуниньо Паулиста поддържа връзка със спортните шефове на Арсенал и Севиля, с цел да стане ясно дали Габриел Жезус и Алекс Телес ще останат с тима в Доха за продължение на лекуването си или ще се завърнат в клубовете си ", се споделя в изказването на Бразилската ФА.
Загубата на Жезус и Телес е сериозен удар както за клубните им отбори, по този начин и за Селесао, имайки поради обстоятелството, че фулбековете Алекс Сандро и Данило, както и талисманът им Неймар, сега са в лазарета на тима. Лекарят на петкратните международни първенци Родриго Ласмар даде по-рано нова информация за положението на Неймар, Алекс Сандро и Данило, като първите двама са под въпрос, а последният е подготвен да се завърне за осминафинала с Южна Корея. Срещата сред бразилците и корейците е в понеделник вечер, като спечелилият ще играе с един всред Япония или Хърватия на четвъртфиналите.
По обявата работи: Христо Денев БНР подкасти: Фактор Фактор Фактор
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР