Бразилският вратар Бруно Фернандес, който през 2013 г. беше осъден

...
Бразилският вратар Бруно Фернандес, който през 2013 г. беше осъден
Коментари Харесай

Играч, излежаващ 22 г. затвор за убийство, подписа с отбор

Бразилският вратар Бруно Фернандес, който през 2013 година беше наказан на 22 години затвор за присъединяване в убийството на любовницата си, подписа с тим в родината си. Третодивизионният Посос де Калдас разгласи, че ще разчита на стража през сезон 2020 година в щатското състезание на Минейро.

Футболистът сега е на полуоткрит режим на излежаване на присъдата, което му разрешава да прекарва време отвън решетките, в случай че си откри работа. Той беше пуснат предишния месец и имаше 30 дни, с цел да потвърди, че има ново занятие.

Срокът изтичаше на 20 август, само че той съумя да подпише с третодивизионния отбор и да избегне още веднъж връщането си в зандана. Той ще бъде показан публично другата седмица и ще стартира подготовка с тима си. Това решение на управлението провокира гневни реакции на почитателите.

Преди две години Бруно Фернандес още веднъж излезе от пандиза, до момента в който течеше обжалване на присъдата му. Той прекара един месец отвън решетките и през това време подписа контракт с втородивизионния тогава Боа Ешпорте и даже изигра пет мача за него. Но обжалването не съумя и той беше върнат да търка наровете.

Вратарят призна през 2013 година, че е поръчал убийството на любовницата си, което се е случило три години по-рано. Тогава той играеше във Фламенго и специалистите му предвещаваха сериозна кариера и даже мачове за националния тим на Бразилия, само че всичко рухна в момент след признанията му.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР