Бразилският централен нападател Ривалдиньо е започнал да размотава Левски. Той

...
Бразилският централен нападател Ривалдиньо е започнал да размотава Левски. Той
Коментари Харесай

Ривалдиньо мотае Левски

Бразилският централен нападател Ривалдиньо е почнал да размотава Левски. Той към този момент трябваше да дошъл в София, където да премине медицински прегледи и в случай че всичко е наред да подпише контракт с клуба. Това обаче към момента не се случва.

Причините за това са няколко. Първата е, че той към момента не може да разтрогне контракта си с Динамо (Букурещ). Румънците го сложиха в трансферната си листа и синът на Ривалдо не стартира подготовка с останалите си съотборници. Въпреки, че играчът е непотребен на треньора Василе Мируца, Динамо не счита да го пуска без пари. Първо румънците бяха склонни да го дадат на Левски в подмяна на Нелуц Рошу. Вчера обаче те привлякоха полузащитника Дан Нистор и треньорът разгласи, че не желае да взима повече играчи в тази зона. " Няма да има бартер за Рошу ", съобщи Мируца.

От " Герена " първо са прецизирали заплатата на бразилския нападател. Ако се стигне до привличането му в Левски, той ще получава 10 хиляди евро на месец. Досега той е взимал с 2 хиляди по-малко в Динамо. След това отново са почнали пазарлъци. А най-после футболистът е изискал да види София и базата на клуба, преди да се реши на автограф. Така нещата се бавят.

Новите в Левски досега са двама - Аймен Белаид и Станислав Костов. Треньорът Делио Роси желае тимът да бъде заздравен още с ляв бек, полузащитник и състезател за върха на офанзивата. Ако бъде взет още един стрелец, тогава Жуниор Мапуку може да бъде продаден.

" Тема спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР