Бразилският страж Густаво Бусато се очаква да подпише с ЦСКА

...
Бразилският страж Густаво Бусато се очаква да подпише с ЦСКА
Коментари Харесай

Шампион с Литекс довел новия вратар в ЦСКА

Бразилският пазач Густаво Бусато се чака да подпише с ЦСКА в идващите часове. Той дойде нощес в София, като беше доведен у нас от някогашния вратар на Литекс Родриго Галато, оповестява вестник "Сега ". Именно 36-годишният някогашен пазач на ловчанлии, който е първенец на България през 2010 година, е предложил сънародника си.

Бусато би трябвало да парафира за две години и да се причисли към лагера на "червените " в Тетевен. Това е трябвало да се случи още през вчерашния ден, само че той е изпуснал самолетната връзка за София и е кацнал с по-късен полет.

Още когато театралничи на летището в Бразилия и се похвали, че пътува към София, Бусато пусна фотография с Галато и посочи заслугата му. Сега някогашният пазач на Литекс се подвизава като футболен сътрудник. Той познава чудесно сънародника си, защото и двамата са ученици на Гремио.

Южноамериканецът би трябвало да е запаса на Витаутас Черниаускас. Той е бил в тази роля и в досегашния си клуб Итуано, който се подвизава в четвърта дивизия на бразилския шампионат. За този отбор той няма формален мач.

Иначе с изключение на него, "червените " чакат и още един състезател и селекцията им ще завърши. Касае се за задграничен защитник, който може да се подвизава на десния фланг на защитата, като с него към този момент са почнали и договаряния.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР