Бразилският президент Жаир Болсонаро заяви, без да предостави доказателства, че

...
Бразилският президент Жаир Болсонаро заяви, без да предостави доказателства, че
Коментари Харесай

Болсонаро: Неправителствени организации може да са замесени в пожарите в Амазония

Бразилският президент Жаир Болсонаро съобщи, без да даде доказателства, че неправителствени организации може би са забъркани в пожарите в Амазония, с цел да го злепоставят , откакто спря финансирането им, съобщи Ройтерс.

Според Болсонаро " всичко сочи ", че Неправителствени организации отиват в Амазония, с цел да подпалват гората. Попитан дали може да поддържа изказванията си с някакви доказателства, той отговори уклончиво.

" Престъпността съществува ", съобщи Болсонаро на страницата си във Фейсбук и добави: " На тези хора им липсват парите ".

Болсонаро е някогашен песимист към предизвестията на еколозите . Той твърди, че желае да развие Амазония и откогато встъпи в служба декларира на други страни, загрижени да спрат обезлесяването , да не му се бъркат в работата.

По-късно бразилският президент разкритикува Парижкото съглашение за климата и съобщи, че в случай че беше толкоз положително, Съединени американски щати нямаше да го изоставен. Но той добави, че към този момент Бразилия ще остане страна по съглашението.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР